Blogs

Een voedzame maaltijd na een drukke dag!

By 26 augustus 2019 juli 8th, 2022 No Comments

De Vliegende Kip is een maaltijdservice ontstaan om U een voedzame maaltijd te bieden als beste optie tijdens een drukke dag.

 Wij richten ons op de belangrijkste zaken in het leven

GEZONDHEID – ‘The greatest wealth is Health’
Wij streven naar GEZONDHEID van de mens en daarom bieden wij deze service aan want onze voeding, met als hoofdbestanddelen kip & groente, draagt bij aan de verbetering van uw gezondheid!
De eiwitten uit de kip zijn een zeer belangrijke bron voor de spieropbouw bij sporters en alsook spierafbraak tegen te gaan bij ouderen.
De vele vitamines en mineralen in de groentes moeten ons beschermen tegen ziektes en aandoeningen.

TIJD – ‘In the end, we only regret the chances we didn’t take.’
In de huidige samenleving is iedereen druk. Grote uitzondering als nog iemand 7 dagen in de week gaat koken. Met als gevolg een vette hap bij de plaatselijke snackbar.
Wij willen graag in dit gat springen en opvullen met een gezonde maaltijd waardoor onze klanten hun essentiële voedingsstoffen binnen krijgen.
Naast gezondheid levert onze maaltijdbezorging u ook TIJD op. En dan bedoelen we VRIJE TIJD.
Bespaar uren en creëer meer rust!
Zeg vaarwel tegen boodschappen, voorbereidingen en koken. Wij leveren u een warme volwaardige maaltijd aan huis tegen een betaalbare prijs en bespaar zo tot wel 90 (!) minuten per dag.
Steeds meer kinderen kampen met overgewicht, dit komt mede doordat de ouders steeds minder vaak koken. Door gebrek aan tijd, geen zin en een groeiende groep moeders met een fulltime baan willen wij een oplossing aanreiken. Denk aan de toekomst van je kind en kies bewust!

GELUK – ‘Give me the wisdom to know what must be done and the courage to do it’
Ons derde element is geluk. Ook hier zorgt De Vliegende Kip voor. Door onze voedzame gerechten zult u zich fitter, energieker en gezonder voelen. Pak deze kans met beide handen aan!
Komt het u wellicht bekend voor dat u na een snelle hap bij de McDonalds of ander fastfood buikkrampen heeft (lichamelijk) en daarnaast zich meteen na de laatste hap schuldig voelt (psychisch). En na een volwaardige vitaminerijke maaltijd voelt u zich energiek en opgewekt.
Uw persoonlijke ervaringen zullen u hier waarschijnlijk nu aan herinneren. Mij in ieder geval wel..
Dit wat betreft het geluk op korte termijn.
Als we kijken naar de lange termijn zal ongezonde voeding je allerlei kwaaltjes en aandoeningen opleveren. En zodra je gezondheid in het geding komt dan kan ik je verzekeren dat je gelukspeil drastisch omlaag schiet.

Nogmaals we hebben dus de factoren GEZONDHEID, TIJD en GELUK die wij als prioriteit hebben.
Ik wil jullie graag uitnodigen om te kiezen voor De Vliegende Kip en doe dit samen met je familie, vrienden en buurtgenoten.
Help elkaar naar een aangenamer leven!

 

 

Leave a Reply