Blogs

Geluk gaat door de maag!

By 17 oktober 2023 No Comments

Wij richten ons op de belangrijkste zaken in het leven

GEZONDHEID – ‘The greatest wealth is Health’
Wij streven naar GEZONDHEID van de mens en daarom bieden wij deze service aan om zo een maaltijd te bereiden waar onder meer het hoofdbestanddeel Kip in zit en dit draagt bij aan de verbetering van uw gezondheid!
De eiwitten uit de kip zijn een zeer belangrijke bron voor de spieropbouw bij sporters en alsook spierafbraak tegen te gaan bij ouderen.

TIJD – ‘In the end, we only regret the chances we didn’t take.’
In de huidige samenleving is iedereen druk. Grote uitzondering als nog iemand 7 dagen in de week gaat koken. Met als gevolg een vette hap bij de plaatselijke snackbar.
Wij willen graag dat U goed met uw kostbare tijd omgaat en dus met verse kant-en-klaar maaltijden heeft u binnen enkele minuten een heerlijke maaltijd klaar waardoor onze klanten hun essentiële voedingsstoffen binnen krijgen.
Naast gezondheid levert onze bezorgservice u ook TIJD op. En dan bedoelen we VRIJE TIJD.
Wij komen het U brengen, wij verpakken de versproducten in klein formaat en zorgen dat U het meteen kunt gaan bereiden of opwarmen. Steeds meer kinderen kampen met overgewicht, dit komt mede doordat de ouders steeds minder vaak koken. Door gebrek aan tijd, minder energie en een groeiende groep moeders met een fulltime baan willen ook stimuleren om meer samen te eten. Eet samen met vrienden, familie, collega’s. Help elkaar en denk aan de toekomst van je kind en kies bewust!

GELUK – ‘Give me the wisdom to know what must be done and the courage to do it’
Ons derde element is geluk. Ook hier zorgt De Vliegende Kip voor. Door onze voedzame gerechten zult u zich fitter, energieker en gezonder voelen. Pak deze kans met beide handen aan!
Komt het u wellicht bekend voor dat u na een snelle hap bij de McDonalds of ander fastfood buikkrampen heeft (lichamelijk) en daarnaast zich meteen na de laatste hap schuldig voelt (psychisch). Na een volwaardige vitaminerijke maaltijd voelt u zich energiek en opgewekt.
Dit wat betreft het geluk op korte termijn.
Als we kijken naar de lange termijn zal ongezonde voeding U allerlei kwaaltjes en aandoeningen opleveren. En zodra gezondheid in het geding komt dan schiet het gelukspeil drastisch omlaag.

Nogmaals we hebben dus de factoren GEZONDHEID, TIJD en GELUK die wij als prioriteit hebben.
Ik wil jullie graag uitnodigen om te kiezen voor De Vliegende Kip en doe dit samen met je familie, vrienden en buurtgenoten.
Help elkaar naar een aangenamer leven!