Over ons

Onze Oorsprong

Met een rijke familiaire geschiedenis in de Kippensector is De Vliegende Kip ontstaan door een bepaalde visie over Kip met betrekking tot een voedingsrijk product dat voor de meeste mensen perfect past in hun persoonlijk voedingspatroon. In combinatie met de alsmaar drukkere agenda’s van de doorsnee werkende zijn we in 2019 begonnen met het bereiden en uitbrengen van warme Kipmaaltijden. Ondanks de louter positieve reacties kwam dit niet goed van de grond en hebben we het concept aangepast en zijn we ondertussen het juiste pad ingeslagen waar De Vliegende Kip zich op dit moment nu alweer enkele jaren op begeeft.

Het Idee

De Vliegende Kip is een initiatief dat ik al enkele jaren in mijn hoofd had zitten maar pas in het najaar van 2019 heb doorgezet. Ik heb mezelf altijd geïnteresseerd in gezondheid en dan met name voeding en sport. Later is deze interesse in een gezonde levensstijl alleen maar groter en breder geworden. Als ik dan zie hoeveel mensen met overgewicht rondlopen en dit alsmaar toeneemt, en ook onder de kinderen, dan motiveert het mij des te meer om Kip en verwante producten in het voedingspatroon te krijgen. Eiwitten zijn belangrijk voor spierbehoud, spieropbouw en tegen spierafbraak van alle leeftijden en zorgt voor een goed verzadigd gevoel. Als je ook ziet hoe makkelijk men kiest voor fastfood zou ik dit graag anders zien en daarom wil ik met 100% inzet de mensen in mijn eigen regio graag op verstandigere gedachten brengen en hen een alternatief bieden.

Missie

Meer mensen in mijn regio bewust maken van de voordelen van Kip in een uitgebalanceerd voedingspatroon om zo een gezondere levensstijl te waarborgen.

Visie

De heilige overtuiging dat ook Kip thuishoort in een uitgebalanceerd voedingspatroon voor jong en oud.

Werkwijze

U kunt de hele week via de webshop een bestelling plaatsen.
Bestellingen vóór woensdags 10.00u zullen wij dezelfde week op donderdag of vrijdag bij U thuis bezorgen. Dit doen we in afstemming met de klant.
Bestellingen geplaatst na woensdag 10.00u voegen wij toe aan de bezorging van de week erna.

Daarnaast verzorgen wij ook hapjes voor grotere partijen bij verenigingslokalen, sportkantines en feestgelegenheden.

Wij staan kort op de klant en denken graag met U mee.

Vraag ons naar de mogelijkheden!